Fotowedstrijd tijdens Week van Ons Water

Publicatiedatum: 
1 apr 2021
Van 14 t/m 24 mei a.s. vindt “De Week van Ons Water” plaats. Dit is een initiatief van de gemeenten in Midden- en West-Brabant en Waterschap Brabantse Delta. Water is onlosmakelijk verbonden met ons leven. Of het nu gaat om waterrecreatie, drinkwater of het hoosbuibestendig maken van de Halderbergse kernen, iedereen heeft ermee te maken. Het thema dit jaar is “Water in de buurt”.

Eén van de activiteiten tijdens "De Week van Ons Water" is een fotowedstrijd en wij dagen u hiervoor uit! Leg op beeld vast wat “water” voor u betekent en maak kans op een mooie prijs. De fotowedstrijd gaat niet alleen over het water zelf. Ook maatregelen om een gebied klimaatbestendig te maken mogen op de foto: van het plaatsen van een waterton tot het aanleggen van een waterberging.

Hoe doet u mee?

  • U mag maximaal 3 foto’s insturen;
  • Stuur uw foto(’s) naar communicatie@halderberge.nl onder vermelding van ‘fotowedstrijd’;
  • Zorg er voor dat uw foto(’s) in een zo hoog mogelijke resolutie word(t)(en) aangeleverd;
  • Inzenden kan van 1 tot en met 30 april 2021.

Beoordeling

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen en kiest drie winnende foto’s. De winnaars krijgen hierover persoonlijk bericht. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 21 mei a.s. om 11.00 uur. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen, wordt nog bepaald hoe de prijsuitreiking precies wordt gedaan.