Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2019

De jury voor de Cultuurprijs Halderberge maakte tijdens het 4e Halderbergs Cultuur Café de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend. Stem nu op uw favoriet! Dit kan de hele maand september.

Ik stem op:

Finale Halderbergs Talent 2019

Publicatiedatum: 
10 sep 2019
In het kader van de Cultuurmaand vindt op vrijdag 27 september de jaarlijkse finale van Halderbergs Talent plaats. Deze finale begint om 19.00 uur in het cultureel centrum Fidei et Arti in Oudenbosch. Tijdens de finale krijgen alle deelnemers de kans om hun talent te tonen op het gebied van dans, zang en muziek. Na de show, rond 22.00 uur, wordt de top 3 van Halderbergs Talent bekend gemaakt. De winnaar mag tijdens de uitreiking van de Cultuurprijs op zaterdag 5 oktober een optreden verzorgen.

Halderbergse leerlingen van groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool of klas 1 of 2 van de middelbare school konden zich via voorrondes opgeven om zich te kwalificeren voor de finale. In de finale nemen dit jaar 45 leerlingen deel met in totaal 15 acts op het gebied van dans, zang en muziek. Er zijn zowel solo-optredens als optredens van kleine groepen.

De jury bestaat uit:

  • Koert Dirks: (specialisatie muziek)
  • Marjon Honkoop (specialisatie muziek) 
  • Kiara Hermsen (specialisatie dans)
  • Claire Peeters en Leander Moekti (zang en gitaar): winnaars Halderbergs Talent 2018

De avond wordt gepresenteerd door Charlotte Maas (lid werkgroep Cultuurmaand).