Denk mee over het centrum van Oud Gastel!

Publicatiedatum: 
13 aug 2019
Een aantrekkelijk centrum van Oud Gastel om te winkelen, ondernemen, bezoeken en wonen: daar wil de gemeente, samen met u, de komende jaren aan werken. De gemeente hoort graag van u welke zaken aandacht verdienen.

Actiekaart en rioleerwerkzaamheden

De gemeente Halderberge stelt samen met de inwoners en ondernemers een actiekaart op voor het centrum van Oud Gastel. In deze kaart staan de concrete acties voor de komende vijf jaar die ervoor moeten zorgen dat het centrum aantrekkelijker wordt. De focus ligt op het onderstaande gearceerde gebied.

In 2020/2021 wordt de riolering in een deel van Oud Gastel (Karolinastraat, Dorpsstraat, Markt, Korte Dreef) vervangen. Wensen of verbeterpunten voor de openbare ruimte in het centrum van Oud Gastel kunnen meeliften in de uitvoering van het rioleringsproject.

Inloopmomenten 21 en 26 augustus

Om uw mening op te halen organiseren wij een inloopmoment op woensdag 21 augustus tussen 14.00-18.00 uur op de markt in Oud Gastel en maandag 26 augustus tussen 19.00-21.00 uur in het Hart van Gastel (Markt 8).

Komt u ook? Wij vinden uw mening erg belangrijk! Vanzelfsprekend wordt de eerdere ideeën en wensen van het inloopmoment met het gehele college op 11 juni 2019 betrokken in de planvorming.