Denk mee over de SamenSpeelplek op De Brink!

De Brink in Oudenbosch krijgt een nieuwe inrichting. En die bedenken we graag samen met jullie! Denk jij met ons mee? Dan maken we van De Brink een groen park, voor iedereen van 0 tot 100 jaar, waar we kunnen ontmoeten, bewegen en samen spelen.

Denk jij mee over de SamenSpeelplek op de Brink?

De gemeente wil in elke kern een SamenSpeelplek maken. Dit is een plek waar kinderen met en zonder handicap gezellig samen kunnen buitenspelen. Voor het inrichten van de SamenSpeelplek op De Brink ontvangen we graag jouw tips en die van je vader, moeder, maar ook die van bijvoorbeeld je buurman of juf.

Kom jij ook op 29 september?

Op vrijdag 29 september organiseren we tussen 14.30 en 19.00 uur op De Brink een knutsel- & meedenkmiddag. Die dag kun jij jouw wensen en ideeën aan de gemeente vertellen. Of kun je vast die te gekke glijbaan, (rolstoel)schommel of hut knutselen, zodat je ons kunt laten zien wat je leuk vindt. Ook als het regent, ben je welkom in onze tent op De Brink.

Vul de vragenlijst in!

Kun je niet wachten om je ideeën over deze SamenSpeelplek aan ons te laten weten? Dat vinden we fijn! Vul dan voor 29 september al de vragenlijst in.

Klik hier voor de vragenlijst.

En daarna?

Na 29 september wordt een schetsontwerp voor De Brink gemaakt. We gaan namelijk nog meer doen om De Brink te vernieuwen. In november komen we met de ‘Keet in de wijk’ naar De Brink om dit schetsontwerp aan iedereen te presenteren. Eind 2023 starten we met de eerste onderdelen, zoals het aanleggen van de paden en het planten van bomen. In 2024 moet De Brink klaar zijn.