De vakjury Cultuurprijzen Halderberge gaat digitaal

Publicatiedatum: 
10 feb 2021
Door Corona is het helaas niet mogelijk om fysieke uitvoeringen van muziek, toneel of tentoonstellingen van beeldende kunst met publiek te organiseren. Maar kunst laat zich niet tegenhouden en dat weet de vakjury. We gaan dan ook digitaal!

Voor iedereen die deze tijd aangrijpt om zijn, haar of hun Halderbergse kunst en cultuur online te publiceren of dat al langer doet. Laat je door de vakjury volgen als je inwoner bent van Halderberge en wilt meedingen naar de Cultuurprijs Halderberge.

Je kunt ons natuurlijk ook wijzen op Halderbergse kunst en cultuur van anderen die we zeker moeten leren kennen. Daarnaast komen wij als vakjury ook graag in contact met online kunstenaars uit de gemeente die nooit in de fysieke wereld te zien zijn. Ben je cultureel actief of ken je iemand die dat is, laat het ons weten!

De vakjury heeft accounts op Instagram, Facebook en TikTok. Gebruik #vakjuryhalderberge of stuur een DM. Livestream je op YouTube, Facebook of Twitch? Publiceer je podcasts of zit je op een ander platform dat wij kunnen bezoeken? Laat het ons ook weten en we gaan kijken!