Cursus Rondkomen met inkomen start weer

Publicatiedatum: 
7 okt 2019
De cursus Rondkomen met inkomen is er voor iedereen die moeite heeft met rondkomen. Maar bijvoorbeeld ook voor mensen die te maken hebben of krijgen met minder inkomen, en jongeren die net op eigen benen staan. Tijdens deze cursus leert u hoe u een overzicht kunt maken van uw maandelijkse inkomsten en uitgaven en worden tips en trucs aangereikt om u aan dit overzicht te houden.

Onderwerpen zoals bezuinigen, sociale voorzieningen, de rol van kinderen in het budget, reclame, schulden en schuldhulpverlening komen aan de orde. De cursus wordt gehouden in het gemeentehuis Halderberge in Oudenbosch en wordt georganiseerd door de gemeente (team hulp bij financiële zorgen). De cursus bestaat uit zes achtereenvolgende dinsdagavonden van 19.00 tot 21.15 uur. De eerste cursusavond is op dinsdag 22 oktober.

U kunt zich aanmelden door uw naam, adres en telefoonnummer te mailen naar schuldhulpverlening@halderberge.nl of bel 14 0165 en vraag naar Jordi Franken of Anton de Beer. Iedereen kan meedoen. De cursus is in groepsverband. Het is daarbij wel belangrijk dat u de Nederlandse taal voldoende beheerst. Na aanmelding krijgt u een uitnodiging voor een intakegesprek.