Binnenkort twee nieuwe Saverpassen op uw deurmat

Publicatiedatum: 
16 jun 2020
Tussen 18 mei en 22 juni 2020 ontvangen alle huishoudens in Halderberge twee nieuwe Saverpassen in de brievenbus. De passen worden in fases verstuurd; niet iedereen ontvangt de passen dus tegelijk.

De nieuwe passen kunnen direct in gebruik genomen worden. De oude Saverpas blijft nog 7 dagen actief na ontvangst van de nieuwe passen en wordt daarna geblokkeerd. De oude pas kan in het restafval, want deze bestaat niet alleen uit plastic. 

Twee nieuwe passen

Het is handig om meerdere passen te hebben, zodat u ze op meerdere plekken kunt bewaren. Bijvoorbeeld  één in de auto en één in uw portemonnee. Bij steeds meer zaken heeft u uw Saverpas nodig, zoals bij het grondstoffencentrum en bij ondergrondse containers. Met het nummer van de Saverpas, uw postcode en huisnummer kunt op www.saver.nl zien hoe vaak uw grijze restafvalcontainer is geleegd of hoe vaak u afval aangeboden heeft bij een ondergrondse restafvalcontainer. 

Stevige passen

De nieuwe Saverpassen zijn steviger en gaan hierdoor langer mee. In de nieuwe passen zit een chip. Maak daarom geen gaten in de passen of knip deze niet bij om ze ergens aan te kunnen bevestigen. De passen zullen hierdoor niet meer werken. 

Vragen?

Heeft u eind juni nog geen passen ontvangen? Neem dan contact op met de servicelijn van Saver, tel. 0165 – 597 777. Deze is op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur bereikbaar. Voor meer informatie over de Saverpassen kunt u terecht op https://www.saver.nl/nl/thuis/saverpas/. Houdt u in beide gevallen uw Saverpasnummer en postcode bij de hand.